DJ Tiesto
djtiesto.ro online community

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Kaleidoscope

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului DJ Tiesto -> Kaleidoscope
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
crisstyano
Site Admin

Data inscrierii: 25/Iun/2007

MesajTrimis: 16.09.2009 - 18:44:57    Titlul subiectului: Kaleidoscope Raspunde cu citat (quote)

01.Tiësto feat. Jónsi - Kaleidoscope
02.Tiësto feat. CC Sheffield - Escape Me
03.Tiësto feat. Kianna - You Are My Diamond
04.Tiësto and Sneaky Sound System - I Will Be Here
05.Tiësto feat. Priscilla Ahn - I Am Strong
06.Tiësto feat. Cary Brothers - Here On Earth
07.Tiësto - Always Near
08.Tiësto feat. Kele Okereke - It's Not The Things You Say
09.Tiësto - Fresh Fruit
10.Tiësto feat. Calvin Harris - Century
11.Tiësto feat. Tegan & Sara - Feel It In My Bones
12.Tiësto feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone
13.Tiësto - LA Ride
14.Tiësto - Bend It Like You Don't Care
15.Tiësto feat. Emily Haines - Knock You Out
16.Tiësto - Louder Than Boom
17.Tiësto - Surrounded by Light

Ce parere aveti de noul album?

Ultima modificare efectuata de catre crisstyano la 20.09.2009 - 13:01:10, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
PaveltRc

Data inscrierii: 22/Iul/2009

MesajTrimis: 19.09.2009 - 15:53:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pacat:( .. din acest album i-mi plac urmatoarele melodii restu strica vocile (nelly furtado =)) ) 01.Tiësto feat. Jónsi - Kaleidoscope
07.Tiësto - Always Near
09.Tiësto - Fresh Fruit
13.Tiësto - LA Ride
14.Tiësto - Bend It Like You Don't Care
16.Tiësto - Louder Than Boom
si lipseste una Neutral nu stiu de ce nu apare..
16.Tiesto - Surrounden by light
andreea_andreea

Data inscrierii: 16/Aug/2007

MesajTrimis: 07.01.2010 - 22:09:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

trebuie sa l mai ascult ca sa mentionez piesele care imi plac (le am copiat de pe net Embarassed )
Sus
egroeg
Site Admin

MesajTrimis: 08.01.2010 - 01:19:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andreea_andreea a scris:
trebuie sa l mai ascult ca sa mentionez piesele care imi plac (le am copiat de pe net Embarassed )

urat! nu se face Razz
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
andreea_andreea

MesajTrimis: 18.01.2010 - 23:49:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://popcorn.ro/index.php?c=4&a=8137&p=2

Tiesto colaboreaza cu Nelly Furtado

Tiesto lanseaza noul sau single "Who Wants To Be Alone" alaturi de superstarul Nelly Furtado pe data de 8 martie. Acesta este cel de-al treilea extras pe single al celui de-al patrulea album de studio semnat Tiesto, "Kaleidoskope".

Atunci cand Nelly Furtado a luat parte alaturi de producatorul ei Timbaland la faimoasa Conferinta De Iarna din Miami in 2008, cantareata a fost atat de impresionata de prestatia lui Tiesto incat au discutat pe loc posibilitatea unei viitoare colaborari. Nelly Furtado spune ca "Sarmul si geniul lui Tiesto trec dincolo de muzica dance.

Show-urile sale live sunt ceva sublim! Reuseste sa creeze adevarate peisaje sonore ce pun corpurile in miscari de dans in timp ce inima e strapunsa de sentiment, un hibrid pe care numai Tiesto stie cum sa il obtina." La putin timp dupa Nelly i-a trimis lui Tiesto demo-ul unei melodii ce avea sa devina primul hit pop-dance al anului 2010, "Who Wants To Be Alone". Nelly declara ca versurile piesei sunt despre "o seara magica in oras care nu iti doresti sa se termine vreodata".

Atunci cand doi dintre cei mai talentati si cautati artisti din lume veniti din genuri diferite de muzica colaboreaza, evenimentul este in aceeasi masura unul riscant dar si interesant, insa se poate spune atat despre Nelly cat si despre Tiesto ca de-a lungul carierelor au incercat sa impinga limitele genului muzical in care se incadreaza, respectiv pop si dance, si nu e nicio surpriza ca melodia "Who Wants To Be Alone" este considerata deja un megahit electronic-pop inca inainte de lasarea sa oficiala alaturi de videoclip.

In timp ce "Kaleidoskope", cel mai recent album semnat Tiesto include colaborari inedite cu nume celebre din muzica indie (Kele Okereke de la Bloc Party si Emily Haines de la Metric), dance (Calvin Harris), pop (Tegan si Sara) si rock (Jonsi de la Sigur Ros), Nelly a experimentat in ultimii ani mai multe genuri muzicale si sound-uri incepand cu radacinile sale hip-hop si discurile in limba natala, portugheza, pana la hitul RnB "Maneater", castigand mai multe premii Grammy cu albumele sale ce s-au vandut in peste 22 milioane de exemplare in toata lumea.

Albumul "Kaleidoskope" semnat Tiesto este disponibil acum in magazinele din Romania fiind lansat de Roton sub label-ul dance arena.

(mie imi place piesa Smile )
Sus
egroeg
Site Admin

MesajTrimis: 21.01.2010 - 17:42:38    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mi se pare un articol de umplut pagina Smile)
plus ca "Conferinta De Iarna din Miami" suna demential
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
andreea_andreea

MesajTrimis: 21.01.2010 - 22:50:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din intamplare am mai dat peste un articol

http://www.divercitycafe.ro/videoclip-tiesto-ft-nelly-furtado-who-wants-to-be-alone.html
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului DJ Tiesto -> Kaleidoscope Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum